Domagoj Knežević

O meni

Rođen ne tako davne 1980. godine u Sloveniji. Zbog tog geografskog detalja sam danas česta meta fora, pošalica i doskočica na račun Slovenaca. Priznajem, ponekad u moru tih fora ima i dobrih.

Kad smo kod mora; znate li kako se Slovenci kupaju u svom moru?............................... Jedan po jedan.

Ruku na srce, imam i slovenske krvi jer baka s mamine strane je Slovenka pa po nekom genetskom kodu, nasljeđu i inim biološkim faktorima imam slovenskih gena. U današnje vrijeme kada je ključno biti Hrvat i to jasno stavljati do znanja ta činjenica me nimalo smeta niti ograničava u bilo čemu.

Da pojasnim, 1980. je bila godina kada smo još svi živjeli u bivšoj državi i  rodiljama s područja Samobora je bilo puno jednostavnije djecu na svijet iznijeti u susjednim Brežicama nego se između trudova i pokoje psovke drndati do Zagreba ne bi li isto učinili u Hrvatskoj. Cesta je u kolovozu te godine bila u mnogo lošijem stanju nego što je danas. Whatever.

Mater odgovorno tvrdi da sam bio dobro dijete tamo negdje do srednje škole kada me šusn'o pubertet pa je pridjev „dobro“ zamijenio neki drugi, ali ostanimo umjereni za sada.

Završena srednja turistička škola definirala me i u nastavku života. Nisam se odškolovao da budem turist, ali da mi posao pruža mnogo putovanja – pruža. Bio bi nepošten da ne kažem da nije tako.

U međuvremenu sam postao muž, kum, šogor, otac, zet, tetak, stric … i još gomilu nekih drugih obiteljskih kombinacija, ali me činjenica da sam muž i otac posebno veseli. Supruga, od milja gospoja i 3 (slovima: tri) kćeri najvažniji su dio mog života. Utočište, oaza, zen. Ne uvijek da se ne lažemo, ali gotovo uvijek. U postotcima negdje oko devedeset i sedam pa zarezi… ma nisam od matematike, ja sam društvenjak.

Nastavak obrazovanja nije uslijedio netom  nakon srednje škole, kako to već uobičajeno ide nego s odmakom od nekih deset godina, ali i to smo riješili. U pet godina - u roku priveli kraju i fakultet političkih znanosti pa sad na polici ponosno i gordo stoji diploma na kojoj piše magistar.

Osim turizma veći dio svog života proveo i po raznim medijima - uglavnom na radiju gdje sam kao voditelj i glazbeni urednik odradio more jutarnjih one man šihti, ali bilo je i televizijskih izleta (OTV, Nova tv, Tv Student/HRT4 za vrijeme studija, Mreža).

Trenutno zaposlen, kreditno opterećen - i zadovoljan.

Naša web stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.